Hey hallo! Welkom op ikhoefgeentasje.nl. Misschien ken je mij al via mijn Instagrampagina @ikhoefgeentasje. Deze Instagrampagina begon ik begin 2020 om mezelf uit te dagen afvalvrijer te gaan leven. Hoe ik dat ervaar, welke producten ik daarbij gebruik (en welke juist niet) en welke tips en tricks ik heb geleerd deelde ik het afgelopen jaar op dat platform.

Een platform wat steeds minder bij mij ging passen. Het rekening houden met een algoritme, maar kleine stukjes tekst kunnen schrijven en het almaar bezig zijn met het aantal volgers ging mij benauwen. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuw platform om mijn ervaringen, tips en informatie te kunnen delen.

Ik maakte een domeinnaam aan en dacht: shit waar ben ik aan begonnen. Ik weet helemaal niets over site’s bouwen, zulke mooie foto’s kan ik nog helemaal niet maken en ik mag opeens alles zelf bepalen! Ik stak mijn handen uit de mouwen en ging aan de slag, met hulp van mijn kennissenkring (bedankt Timon, Mies en Julian!) bouwde ik steeds ikhoefgeentasje.nl meer op. Maar nu aan het eind van 2020 kan ik met trots mijn eerste blogpost online zetten!

Maar sorry ik heb mij verder nog niet voorgesteld. Ik ben Milou, ik ben 23 jaar en studeer op dit moment Landscape & Environment management in Delft. Delft een prachtstad waar ik op mijn studentenkamertje zo afvalvrij mogelijk probeer te leven. In mijn vrije tijd roei ik graag in een roeibootje over de Schie of ben ik aan het freubelen aan mijn gutsprojecten. Dat afvalvrij leven vind ik nog best wel lastig, maar beetje bij beetje leef ik met steeds minder afval.

Op deze site kan je mijn bevindingen lezen over die zoektocht naar een leven met zo min mogelijk afval. Ik deel graag tips met je over hoe jij dit ook kunt gaan doen. De producten en merken die ik fijn vind laat ik graag aan je zien. Maar ook geef ik kleine ondernemers en hotspots die hun hart bij de mens en milieu hebben liggen graag een podium. Ik hoop dat je geïnspireerd mag raken door mijn verhalen, ik hoor ook graag van jou hoe jij de wereld een stukje groener probeert te maken!

Veel leesplezier en laat vooral iets van je horen!
Liefs,
Milou 

Foto gemaakt door Mies en Juul fotografie